Vai al contenuto

Swedish interns arrived!

On Sunday morning the train left from our hometown Karlstad to the capital city of Sweden, Stockholm, and you could see that everybody was both nervous and excited. After a 30 minutes delay on the train a small thread of concern started spreading amongst us even though we knew we had over 3 hour at our advantage until the plane would take off. After some unnecessary hasting we were finally on the plane to Amsterdam and everybody started to calm down and relax to some music or a movie.

When the plane came closer some of us (including me) started to worry about finding the gate on Amsterdam Schiphol after hearing nightmare stories about running in panic to catch the next flight. Once again our concern was misled and we found the gate after only 15 minutes. We even had time to go for a shopping streak and had no problem getting on the plane.

After arriving at Bologna airport and getting in the car we were all a bit scared about the driving in Italy but after ten minutes in the car we realized that we had a really good driver (even if some lane changes could be discussed if they are legal or not) and we all felt safe the rest of the ride.

The rooms in the dormitory were of really high standard and the only thing that was troubling was that the rooms where really cold. So after a freezing first night our contact person on UNISER, Elena, worked it out immediately and we could all enjoy the first official meeting with UNISER on their headquarter.

Written by Mattias Göransson

SWEDISH VERSION

På söndag morgon avgick tåget från vår hemstad Karlstad till huvudstaden Stockholm, och man kunde se på alla att de var förväntansfulla och även lite nervösa för vad som skulle komma. Efter 30 minuters försening på tåget så började en viss oro att sätta sitt fäste i oss även om vi visste att vi hade 3 timmar på oss till det att planet skulle avgå. Efter en del onödigt skyndande satt vi tillslut ombord på planet till Amsterdam och vi tog fram varsin film eller lyssnade på musik för att slappna av.

När vi började närma oss så startade vissa (bland annat jag) att oroa sig över hur vi skulle ta oss till nästa gate på Amsterdam Schiphol efter att ha hört mardröms historier om att springa i paniktillstånd för att hinna med nästa fly. Ännu en gång så var vår oroa onödig när vi nådde gate:n bara 15 minuter efter det att vi hade landat. Vi hade till och med tid att gå och shoppa.

Efter att vi hade anlänt på Bologna flygplats och satt oss tillrätta i bilen blev vi alla lite rädda över hur de körde i Italien. Men efter 10 minuters körning insåg alla att föraren hade koll på vad han gjorde (även om han skulle förlorat körkortet inom en timme i Sverige) och vi kunde slappna av i baksätet.

Rummen i studentboendet var mycket bättre än förväntat och höll en hög standard men eftersom de inte var använda på flera veckor var de väldigt kalla. Men allt det löste sig dagen efter när kontaktpersonen Elena ringde studentboendet och satte på högsta värme och det slutade med att vi hade en väldigt trevlig första dag som startade med ett möte på UNISERs högkvarter.

Skriven av Mattias Göransson

2 pensieri riguardo “Swedish interns arrived! Lascia un commento

  1. wow, sounds gr8, I hope you all have an wonderful time in Italy, and that you take good care of each other, see you all soon 🙂 LUV Fabbs ❤

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: